СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧА АНІМАЦІЯ: ВИДИ, ФУНКЦІЇ, ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ - Віндюк, Андрій Валерійович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті автором здійснений аналіз особливостей організації спортивно-розважальної анімації на туристичних підприємствах. Зазначені види і функції спортивно-оздоровчої анімації в туризмі. З’ясовано, що долучення спортивно-оздоровчих і спортивно розважальних заходів до складу анімаційних програм має позитивний вплив на активність відпочиваючих, що прямим чином впливає на рекреаційний ефект відпочинку, а також, підвищує якість і рівень сервісу туристичного підприємства, рейтинг популярності, утримує постійних і залучає нових гостей