ДОСВІД ЗАПРОВАДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА ЗАНЯТТЯХ ФІЛОСОФІЇ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ (ОХОРОНА ПРАЦІ) - Левченко, Інна Миколаївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті розкрито теоретичні та практичні аспекти використання інформаційно-комунікаційних технологій на заняттях філософії у процесі фахової підготовки майбутніх фахівців із охорони праці. Автором проаналізовано використання інформаційно-комунікаційних технологій  під час навчальних занять - лекцій і семінарів з філософії, підготовки рефератів і наукових робіт із зазначеної дисципліни.