«МУЗИЧНІ ФРЕСКИ» БОГДАНИ ФІЛЬЦ ЯК ФАКТОР РОЗВИТКУ ТВОРЧОЇ ТА ПОТЕНЦІАЛЬНОЇ СИЛИ МУЗИКА - Белікова, Валентина Венедиктивна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
Діяльність викладача музично-педагогічного профілю завжди передбачає використання музичних творів. Останнє дає можливість вчителям використовувати такі музичні твори, музична основа яких доступна як для виконання вчителем, так і для сприйняття учнями. Адже сприйняття учнями вчителя-виконавця завжди буде яскравішим за сприйняття технічних засобів для озвучення музичного твору.