РОЗВИТОК УКРАЇНСЬКОЇ ГІТАРНОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - Коваленко, Анатолій Сергійович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті акцентовано на позитивних та негативних аспектах розвитку вітчизняної гітарної освіти в умовах дистанційного навчання. Проаналізовано джерела, де розглянуто зазначений напрям розвитку освітнього процесу. З’ясовано, що перед здобувачами освіти, педагогами та керівниками закладів освіти час від часу постає проблема оновлення комп’ютерної техніки для реалізації якісного освітнього процесу. Висвітлено, що при використанні програмного забезпечення «Zoom» або «Skype» для проведення групових практичних занять невеличка похибка в роботі мережі Інтернет може призвести до розсинхронізації в роботі музичного колективу.