«ЦИФРОВА ДОБА»/ІНФОРМАЦІЙНЕ СУСПІЛЬСТВО: ВИКЛИКИ ДЛЯ ПЕДАГОГІКИ - Коломієць, Олена Борисівна; Бондаренко, Ганна Семенівна; Головата, Оксана Олександрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
Стаття присвячена актуальним питанням впровадження у практику сучасної вітчизняної освіти «технопедагогічних» моделей, що грунтуються на когнітивістсько-конструктивістському підході і забезпечують ефективне використання віртуально-технологічного навчального простору.