ГОТОВНІСТЬ УЧИТЕЛЯ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ ІНТЕГРАТИВНОГО ПІДХОДУ В ШКІЛЬНІЙ ПРИРОДНИЧІЙ ОСВІТІ - Засєкіна, Тетяна Миколаївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті розглядається проблема підготовки учителя природничих предметів до реалізації інтегративного підходу в загальній середній освіті. Потребує розширення перелік дисциплін фахової і спеціальної підготовки, які забезпечать учителя природничих наук знаннями про педагогічну інтеграцію та вміннями застосовувати методи й прийоми навчання, які спрямовані на формування інтегрованих знань і вмінь учнів як основи ключової компетентності у галузі природничих наук, техніки і технологій.