ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА ДО ОСВІТНЬОЇ ІНКЛЮЗІЇ: ПОНЯТТЄВО-ТЕРМІНОЛОГІЧНИЙ АСПЕКТ - Богяну, Катерина Олександрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 1970)
У статті розкрито результати теоретичного дослідження проблеми сучасної музичної освіти - професійної підготовки майбутніх учителів музичного мистецтва до освітньої інклюзії: поняттєво-термінологічний аспект. Метою статті окреслено: визначення поняттєво-термінологічного апарату проблеми професійної підготовки майбутніх учителів музичного мистецтва до освітньої інклюзії. За результатами теоретичного дослідження проблеми професійної підготовки майбутніх учителів музичного мистецтва до освітньої інклюзії було обґрунтовано поняттєво-термінологічний апарат та розведено сутність понять «професійна підготовленість», «професійна готовність».