РОЗВИТОК МОВНОЇ ОСВІТИ У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ У ВКЛИКІЙ БРИТАНІЇ ІІ ПОЛОВИНИ ХХ СТОЛІТТЯ – ПОЧАТОК ХХІ СТОЛІТТЯ - Чевелюк, Маріанна Вікторівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 1970)
У статті проаналізовано процес навчання мовної освіти початкової школи у Великій Британії на початку ІІ половини ХХ століття. Розглядається процес навчання рідної та сучасної мов.