ОСОБЛИВОСТІ КОНЦЕРТМЕЙСТЕРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Свещинська, Наталя Василівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті аналізується питання особливостей концертмейстерської діяльності майбутніх вчителів музичного мистецтва в процесі навчання в класі акомпанементу та імпровізації та в подальшій практичній діяльності. Автор визначає складові структурні елементи в підготовці піаніста-концертмейстера у вищих навчальних закладах мистецького спрямування, яка проявляється в різних аспектах діяльності майбутніх фахівців.