ФОРМУВАННЯ ФАХОВИХ КОМПЕТЕНЦІЙ МАЙБУТНІХ ЛІКАРІВ ЗАСОБАМИ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Габорець, Ольга Андріївна; Пишногуб, Мирослава Володимирівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті проаналізовано формування професійної компетентності студентів-медиків за допомогою інформаційних технологій, представлений аналіз результатів цього дослідження. Результати дослідження можуть бути використані для досягнення довгострокових результатів у підготовці висококваліфікованих лікарів викладачами та адміністраціями медичних коледжів та вищих медичних закладів в організації, а також для планування навчального процесу.