ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ІКТ В АУДИТОРНІЙ РОБОТІ ПРИ ФОРМУВАННІ ГРОМАДЯНСЬКОЇ ТА ПРОФЕСІЙНО ОРІЄНТОВАНОЇ ІНШОМОВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ СПЕЦІАЛІСТІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ - Гриняєва, Наталія Миколаївна; Кірюха, Катерина Ігорівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті проаналізовано використання сучасних ІКТ в аудиторній роботі при формуванні громадянської та професійно орієнтованої іншомовної компетентностей. Мета дослідження полягає в теоретичному обґрунтуванні та аналізі специфіки використання сучасних ІКТ в аудиторній роботі при формуванні громадянської та професійно орієнтованої іншомовної компетентностей майбутніх спеціалістів харчової промисловості. Зазначається, що впровадження нових інноваційних технологій, зокрема інтерактивної дошки SMART Board з залученням програмного забезпечення SMART Notebook, освітні чат-боти є сучасними інструментами, що мають сприяти досягенню поставленої мети.