СУЧАСНА НАУКОВА ДУМКА ПРО РОЗВИТОК ДУХОВОЇ МУЗИКИ ТА ВИКОНАВСТВА - Степанова, Анна Олександрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглядаються сучасні наукові праці монографічного характеру, створені на основі дисертаційних досліджень, що є одним із основних напрямків наукової думки про розвиток вітчизняної духової музики та виконавства в історії європейської музичної культури.