ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ АГРАРНОГО ПРОФІЛЮ - Біда, Олена Анатоліївна; Кучай, Олександр Володимирович; Кучай, Тетяна Петрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглядаються теоретичні основи підготовки фахівців аграрного профілю. Факторами, які детермінують зміни в підготовці фахівців аграрної сфери процесі професійної підготовки студентів визначено протиріччя. Професійна підготовка майбутніх фахівців аграрного профілю має свою специфіку, яка пов’язана з тим, що більшість з них є представниками сільської молоді. Висвітлено перспективні напрямами професійної підготовки фахівців.