ДЕЯКІ АСПЕКТИ НАВЧАННЯ НАУКОВОГО СТИЛЮ МОВЛЕННЯ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ НА ПОЧАТКОВОМУ ЕТАПІ - Бабич, Тетяна Валеріївна; Ліпатова, Марина Валентинівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглядаються питання щодо навчання наукового стилю мовлення іноземних студентів підготовчих факультетів/відділень. Автори зазначають, що основною метою професійно орієнтованої мовної підготовки іноземних студентів є формування комунікативної компетенції в навчально-науковій сфері, набуття умінь і навичок у тому обсязі, який забезпечує подальше успішне навчання іноземних студентів у закладах вищої освіти України.