ЕЛЕКТРОННЕ НАВЧАННЯ ЯК ВЕДУЧИЙ КОМПОНЕНТ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ - Галецький, Сергій Миколайович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті досліджено еволюцію електронного навчання. Окреслено нові виклики та вимоги до кваліфікації робочої сили в інформаційному суспільстві та електронного навчання, серед яких: необхідність динамічної адаптації до швидкозмінних знань та технологій, набуття нових навичок. Розглянуто аспекти впровадження електронного навчання в університеті.