БОЙОВИЙ ХОРТИНГ ТА МЕДИКО-ФІЗІОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ САМОКОНТРОЛЮ ШКОЛЯРІВ І СТУДЕНТІВ ЗА ФІЗИЧНИМ НАВАНТАЖЕННЯМ У ПРОЦЕСІ ТРЕНУВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Єрьоменко, Едуард Анатолійович; Вєхтєв, Валерій Валерійович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Метою дослідження є визначення медико-фізіологічних показників самоконтролю за фізичним навантаженням на тренуваннях з бойового хортингу та наукове обґрунтування засобів позитивного впливу бойового хортингу, що сприяють вихованню фізичної культури та основ здоров’я, формуванню цінностей здорового життя й підвищенню рівня здоров’я у школярів і студентів.