ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ФОРМ НАВЧАННЯ НА УРОКАХ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ - Капітан, Тетяна Анатоліївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглянуто інноваційну спрямованість педагогічної діяльності; раціональне та вмотивоване використання методів навчання на уроках іноземної мови; обґрунтовано потребу пошуку нових форм та методів організації освітнього процесу; основні групи інноваційних педагогічних технологій; доведено актуальність посилення навчальної мотивації вивчення англійської мови й постійного удосконалення знань учнів.