СПОРТИВНИЙ ТУРИЗМ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ НАДІЙНОСТІ МАЙБУТНІХ ПІЛОТІВ - Лопатюк, Олена Володимирівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Надійність роботи пілота в екстремальному режимі залежить значною мірою від сформованих у процесі підготовки професійних якостей. Мета дослідження – довести, що спортивний туризм є одним із засобів формування професійної надійності майбутніх пілотів під час навчання в льотній академії. У статті розкрито значення спортивного туризму у формуванні фізичних і психофізіологічних якостей майбутніх пілотів.