САМОСТІЙНА РОБОТА ЗА ДИСТАНЦІЙНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ: РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАННЯ СТУДЕНТІВ - Ніколенко, Людмила Миколаївна; Ільченко, Лариса Анатоліївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Обґрунтовано доцільність інтенсифікації самостійної роботи студентів з огляду на широке впровадження дистанційних форм навчання у закладах вищої освіти. З’ясовано ставлення учасників опитування до введення дистанційного навчання. Висвітлено особливості самостійної підготовки здобувачів освіти із застосуванням інформаційно-комп’ютерних технологій.