ЗАОХОЧЕННЯ СТУДЕНТІВ ДО САМОВДОСКОНАЛЕННЯ: (ДОСВІД УКРАЇНИ ТА ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ (ПОЧАТОК ХХІ СТОЛІТТЯ) - Филипська, Віта Іванівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розкрито проблему заохочення студентів вищих навчальних закладів до самовдосконалення. У цьому дослідженні заохочення студентів до самовдосконалення розглядається як сукупність взаємопов`язаних і взаємодіючих структурних компонентів, направлених на стимулювання саморозвитку, розвитку механізмів рефлексії та самореалізації. Визначено функції самовдосконалення та заохочення.