ЗНАЧУЩІСТЬ КОМПОЗИТОРСЬКОЇ ТА КОНЦЕРТНО-ВИКОНАВСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ М. В. ЛИСЕНКА У ФОРМУВАННІ МУЗИЧНО-КУЛЬТУРНОГО КОНТЕКСТУ УКРАЇНИ - Белікова, Валентина Венедиктивна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті узагальнено значущість композиторської та концертно-виконавської діяльності М. В. Лисенка у формуванні музично-культурного контексту в Україні.