МЕТОДИЧНА КУЛЬТУРА ВИКЛАДАЧА ЗВО ЯК СКЛАДОВА ЙОГО ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ: ПОСТАНОВКА ПРОБЛЕМИ - Кайда, Надія Олександрівна; Пасик-Косарєва, Наталія Олександрівна; Розум, Антоніна Петрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
В статті зосереджена увага на проблемі формування методичної культури викладача ЗВО. Модернізація й реорганізація національної системи вищої потребує викладачів, які мають глибокі професійні, методичні знання, високий рівень сформованості методичної культури, активну професійну позицію та творчий стиль діяльності. Здійснено аналіз підходів вчених щодо сутності методичної культури.