ВИКОРИСТАННЯ КОМПІЛЯТИВНИХ ВЕБ-КВЕСТІВ У РОЗВИТКУ УСНОГО МОНОЛОГІЧНОГО МОВЛЕННЯ СТУДЕНТІВ НЕМОВНИХ ЗВО - Рибак, Тетяна Миколаївна; Лазаренко, Інеса Станіславівна; Свисюк, Олена Вікторівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Навчання усного монологічного мовлення студентів немовних ЗВО завжди викликало цікавість методистів як складне практичне завдання. В умовах пандемії COVID-19 його реалізація ускладнилась через неможливість безпосередньої взаємодії викладача зі студентами. Тому передумовою підвищення ефективності навчання є в даному випадку доцільне використання веб-технологій.