ВИКОРИСТАННЯ В ПІДГОТОВЦІ ПЕДАГОГІВ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ ТА ОСВІТНІХ ПЛАТФОРМ - Семенов, Євгеній Костянтинович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті наведено аналіз результатів педагогічного дослідження, що стосується рівня впровадження в освітній процес соціальних мереж та освітніх платформ, довіри до інформації, що поширюється соціальними мережами, критичного її аналізу, проникнення комунікаційних засобів у повсякденне життя сучасної молоді, забезпечення студентів і викладачів засобами комунікацій та розвитку вітчизняних засобів дистанційного навчання.