ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ МУЗИЧНО-ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ПІДЛІТКІВ В ЗАКЛАДАХ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ЗАСОБАМИ ГРИ НА НАРОДНИХ ІНСТРУМЕНТАХ - Сироєжко, Ольга В’ячеславівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Статтю присвячено проблемі впровадження педагогічних умов для формування музично-естетичного виховання підлітків в закладах позашкільної освіти, зокрема грою на народних інструментах. Розглядаються форми та методи роботи з підлітками на гурткових заняттях. Визначено психолого-педагогічні особливості музично-естетичного виховання підлітків на основі концептуального підходу до позашкільної діяльності як цілісної педагогічної системи виховання особистості школяра у специфічних умовах її навчання.