ОСОБЛИВОСТІ ВИКЛАДАННЯ МУЗИЧНО-ВИКОНАВСЬКИХ ДИСЦИПЛІН СТУДЕНТАМ-ХОРЕОГРАФАМ У ПРОЦЕСІ ЇХНЬОЇ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ - Якимчук, Олена Миколаївна; Утешева, Наталія Михайлівна; Сомик, Олександр Миколайович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті викладені результати аналізу особливостей викладання музично-виконавських дисциплін «Оркестровий практикум» та «Практикум з оркестрового диригування» студентам-хореографам у процесі їх фахової підготовки, яка розглядається нами як навчально-виховний процес формування професійних якостей майбутнього вчителя хореографії.