ПСИХОЛОГІЧНІ СКЛАДОВІ ДОМІНАНТНОЇ УВАГИ ЯК ПРОВІДНОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ЯКОСТІ АНСАМБЛІСТА - Клєщ, Аліна Олександрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглянуті психологічні складові, які розкривають суть саме методу домінантної уваги в ансамблевому виконанні. Проаналізовані психологічні чинники, щодо удосконалення ансамблевої гри.