ФОРМУВАННЯ СТИЛЬОВОЇ КУЛЬТУРИ ВИКОНАННЯ МУЗИЧНИХ ТВОРІВ У МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА: МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ - Чжан, Шеньвень (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Статтю присвячено висвітленню  методів формування стильової культури виконання музичних творів у майбутніх учителів музичного мистецтва. Увагу зосереджено на практичних перевагах запропонованих методів. Застосування методів  ескізно-стильового опрацювання музичного матеріалу, стильового аналізу і стильових зіставлень, а також методу варіантно-стильового опрацювання музики у системній взаємодії сприяють розширенню музично-пізнавальних можливостей студентів, активізації  їх оцінювально-інтерпретаційних дій та здатності до творчого самовиявлення у виконанні музики.