ФОРМУВАННЯ ЛІДЕРСЬКИХ ЯКОСТЕЙ ЯК ВАЖЛИВОГО ФАКТОРУ УСПІШНОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ФАХІВЦІВ - Біда, Олена Анатоліївна; Орос, Ільдіко Імріївна; Чичук, Антоніна Петрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Визначено певні вимоги до соціальної ролі лідера в нашому суспільстві. З’ясовано, що більшість визначень лідерства включає три компонента: вплив, групу і ціль. Виокремлено основні варіанти лідерських стилів. Ми поставили мету: розглянути формування лідерських якостей як важливого фактору успішності професійної діяльності фахівців.