ПЕРСПЕКТИВИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПІДГОТОВКИ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЯК ОСОБЛИВОГО ВИДУ СОЦІАЛЬНОЇ ОСВІТИ - Савельчук, Ірина Борисівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Стаття присвячена дослідженню можливостей організації підготовки соціальних працівників в умовах інноваційного освітнього середовища університету. Встановлення гнучких вимог до фахівців соціальної сфери, їх спроможності активно конкурувати на ринку праці спричиняє необхідність вдосконалення професійної підготовки щодо оновлення її науково-методичного забезпечення.