ФОРМУВАННЯ ІНШОМОВНОЇ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ НА НЕМОВНИХ ФАКУЛЬТЕТАХ В ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ - Шандрук, Світлана Іванівна; Аркушина, Юлія Віталіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглянуто та проаналізовано зміст поглядів вітчизняних та закордонних вчених на визначення поняття «компетентність» та сутність процесу формування іншомовної комунікативної компетенції у майбутніх фахівців на немовних факультетах в закладах вищої педагогічної освіти. Коротко розглянута історія формування компетентнісного підходу як основи професійної компетентності.