ДІАЛОГ ЯК ЕФЕКТИВНИЙ ІНСТРУМЕНТ ІННОВАЦІЙНІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СОЦІАЛЬНОГО ПЕДАГОГА - Омельяненко, Світлана Віталіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті актуалізовані положення щодо ролі діалогу в інноваційній соціально-педагогічній роботі. Проаналізовані можливості діалогічного підходу під час використання технології роботи змережею соціальних контактів, коучингу та технології форму-театру. Висвітлені питання щодо сутності умінь соціальних педагогів для ефективної організації діалогічної взаємодії: уміння слухати та уміння формулювати запитання.