ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ ДО ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ ЗДОРОВ’Я ДІТЕЙ - Замрозевич-Шадріна, Світлана Романівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Стаття присвячена визначенню й теоретичному обгрунтуванню педагогічних умов підготовки майбутніх педагогів до формування культури здоровʼя дітей, зокрема в НВК «Школа садок». Розглянуто трактування феномену «педагогічні умови», що дефініціюються дослідниками у контексті підготовки майбутніх фахівців до здоров’язбережувальної діяльності й запропоновано авторське визначення.