ЕСТЕТИЧНІ МОЖЛИВОСТІ ДИСЦИПЛІН ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ПЕДАГОГА - Прибора, Тетяна Олесандрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті на основі досвіду Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка досліджено вплив дисциплін професійної підготовки на естетичне виховання студентів спеціальностей 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта. Звертається увага на освітні компоненти, на яких приділяється увага загальному естетичному розвитку студентів та підготовці здобувачів до здійснення естетичного виховання у закладах дошкільної та початкової освіти.