ПСИХОЛОГІЧНІ ТА ПСИХОЛІНГВІСТИЧНІ ЧИННИКИ ЕФЕКТИВНОГО ОВОЛОДІННЯ ПОЛЬСЬКОЮ МОВОЮ ЯК ІНОЗЕМНОЮ СТУДЕНТАМИ-ФІЛОЛОГАМИ - Ранюк, Оксана Петрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті зазначено, що у навчанні студентів іноземної мови, викладач повинен використовувати знання із загальної, вікової, педагогічної психології, психолінгвістики. Проаналізовано праці науковців і визначено основні психологічні та психолінгвістичні чинники ефективного оволодіння польською мовою як іноземною студентами-філологами в ЗВО.