ОСОБЛИВОСТІ УЧБОВОЇ МОТИВАЦІЇ СТУДЕНТІВ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - Ржевська-Штефан, Злата Олександрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглянуто психологічні особливості дистанційної форми навчання, які мають суттєвий вплив на мотивацію студентів та розглянуто результати емпіричного дослідження особливостей мотивації студентів університету в умовах дистанційного навчання.