ІННОВАЦІЙНІ ФОРМИ І МЕТОДИ ТЕХНОЛОГІЇ РЕЗИДУАЛЬНОГО КОНТРОЛЮ КУРСАНТІВ МВС ПІД ЧАС НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Білоусов, Артем Віталійович; Бабак, Ганна Сергіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті проаналізовано та уточнено сутність та зміст поняття «резидуальний контроль» в освітньому процесі підготовки курсантів МВС України та показана його роль в підготовці майбутнього фахівця. Виявлено педагогічні умови організації резидуального контролю, що підвищують рівень міцності залишкових знань майбутніх офіцерів на основі застосування інноваційних форм і методів, що дозволить удосконалити комунікативну компетенцію майбутніх фахівців.