СПЕЦСЕМІНАР ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ - Люльченко, Вячеслав Григорович; Сусло, Лариса Вікторівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті охарактеризовано специфіку використання спецсемінару «Санітарно-гігієнічна компетентність інженера-педагога харчового профілю» в освітньому процесі під час підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчового профіля в закладах вищої освіти, як ефективний засіб для формуванню санітарно-гігієнічної компетентності, що дозволяє підвищити рівень готовності майбутнього інженера-педагога харчового профіля до професійної діяльності.