ІННОВАЦІЙНІ НАВЧАЛЬНІ ЗАСОБИ ТА НОВОВВЕДЕННЯ ПІД ЧАС ВИВЧЕННЯ СКЛАДНОГО РЕЧЕННЯ В ДЕВ’ЯТОМУ КЛАСІ - Щупко, Світлана Олександрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті здійснено спробу визначити основні напрями роботи та суть сучасних методів навчання під час вивчення складного речення в основній школі.