ЗМІСТ ТА СУТНІСТЬ ПОНЯТТЯ «ЛІДЕРСТВО» - Біда, Олена Анатоліївна; Орос, Ільдіко Імріївна; Чичук, Антоніна Петрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті з’ясовано зміст та сутність поняття «лідерство». Визначено якості, які притаманні успішним лідерам. Виокремлено основні варіанти лідерських стилів. Визначені підходи, що підкреслюють необхідність удосконалення змісту поняття лідер і лідерство на сучасному етапі.