ФЕНОМЕН ЛІДЕРСЬКОГО ТАЛАНТУ - Кузьмінський, Анатолій Іванович; Зорочкіна, Тетяна Сергіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розкрито роль академіка Зязюна Івана Андрійовича як сучасного лідера у сфері освіти, науки, людських відносин. На багатьох прикладах із життя і ді яльності талановитої особистості показано проявлення лідерських якостей на різних посадах, в різних складних ситуаціях. Визначення життєвої мети у присвяченні себе служити людям, встигнути якомога більше зробити добра на землі – таке життєве кредо видатного вченого, організатора освіти, високоінтелігентної і благородної людини.