ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ СВІДОМОСТІ У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ ЗАКЛАДУ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Левченко, Інна Миколаївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розкрито теоретичні аспекти впливу освітнього середовища на формування педагогічної свідомості у майбутніх фахівців. З’ясовано, що проблема формування педагогічної свідомості майбутніх фахівців  професійної освіти на сучасному етапі є однією з найактуальніших проблем у системі вищої педагогічної освіти.