ПРІОРИТЕТИ У ФОРМУВАННІ ВОКАЛЬНОЇ КУЛЬТУРИ ФАХІВЦІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА В ПОЛЬЩІ - Шелепницька-Говорун, Наталія Михайлівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті висвітлюються пріоритети у формуванні вокальної культури фахівців музичного мистецтва. Розглянуто найбільш поширені підходи, які використовуються у закладах вищої освіти Польщі. За допомогою аналізу наукових літературних джерел зарубіжних учених характеризовано сучасні методологічні підходи до формування вокальної культури майбутніх фахівців музичної освіти.