СТИЛЬОВИЙ ПІДХІД ДО ДИРИГЕНТСЬКО-ХОРОВОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ВИКЛАДАЧІВ МУЗИЧНИХ ДИСЦИПЛІН НА ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТТЯХ З ІСТОРІЇ ВИКОНАВСТВА - Ашихміна, Наталія Віталіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті визначено основні етапи та ефективні шляхи впровадження стильового підходу до диригентсько-хорової підготовки майбутніх викладачів музичних дисциплін на практичних заняттях з історії виконавства. Стислий огляд проблеми дозволив констатувати, що стильовий підхід як змістовий компонент мистецько-педагогічної освіти виконує систематизуючу та інтегруючу функцію в системі професійної підготовки майбутніх викладачів хорового диригування.