ВИРОБНИЧО-ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА СТУДЕНТІВ ДО ДІЯЛЬНОСТІ У СФЕРІ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: АКТУАЛЬНІ АСПЕКТИ - Бодрова, Тетяна Олександрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті висвітлено проблеми виробничої практики майбутніх педагогів-музикантів з позицій продуктивної діяльності. Практична підготовка розглядається автором як навчально-професійне середовище, що передбачає увімкненість студента як суб’єкта з його ціннісними установками у взаємодію з об’єктивною реальністю у контексті технологізації та персоналізації.