ВИКОРИСТАННЯ КОМП‘ЮТЕРНИХ ПРОГРАМ – АУДІОРЕДАКТОРІВ ТА СЕКВЕНСЕРІВ У РОБОТІ ВЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Гатрич, Іван Григорович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У даній статті розкривається проблема розвитку учнів на уроках музичного мистецтва через використання сучасних цифрових технологій. Метою дослідження є з’ясування нових можливостей учителів музики шляхом застосування новітнього комп’ютерного забезпечення для оптимізації музикотворення на уроках музичного мистецтва.