ЗАСТОСУВАННЯ ПРОДУКТИВНИХ МЕТОДІВ ПРИ НАВЧАННІ ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ СТУДЕНТІВ ТЕХНІЧНИХ ЗАВКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Кіяновська, Наталія Михайлівна; Рашевська, Наталя Василівна; Єчкало, Юлія Володимирівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті зроблено аналіз таких продуктивних методів навчання: кейс-методу, методу навчання у групах, евристичного методу, методу дослідницького навчання та на прикладі тем з вищої математики розглянуто особливості використання вказаних методів під час вивчення вищої математики студентами інженерних спеціальностей із використанням інформаційно-комунікаційних технологій навчання.