РОЗВИТОК ФОРТЕПІАННОЇ ТЕХНІКИ СТУДЕНТІВ У КЛАСІ ОСНОВНОГО МУЗИЧНОГО ІНСТРУМЕНТУ - Негребецька, Ольга Миколаївна; Стукаленко, Зоя Михайлівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті здійснено спробу пошуку засобів розвитку форткпіанної техніки студентів у класі основного музичного інструменту.