ПЕРСПЕКТИВНІ ПІДХОДИ ДО ІНТЕГРАЦІЙНОГО НАВЧАННЯ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН - Плотницька, Оксана Віталіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглядаються перспективні підходи до інтегративного викладання мистецьких дисциплін. Проаналізовано вплив різновидів мистецтва на формування в особистості цілісної художньої картини світу.