ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПЕДАГОГА ШЛЯХОМ ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ПЕДАГОГІЧНА МАЙСТЕРНІСТЬ» - Соснова, Мирослава Андріївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті здійснено аналіз формування професійно-педагогічної комунікативної компетентності педагога шляхом викладання дисципліни «Педагогічна майстерність» спрямована на вибудовування індивідуальної освітньої траєкторії, педагогічної акмеології. Вказано, що для створення ситуації успіху в межах студентоцентрованого навчання доцільно застосовувати такі форми роботи як моделювання, мікровикладання, педагогічна гра.